Opskriften på succes med Nemlinkbuilding

Opskriften på succes med Nemlinkbuilding

🤘Advarsel, det er nemt!

Vi har købt et blankt domæne, uden nogen historik. Det har vi gjort for at være sikre på at effekten af de links der bliver lavet kun kommer fra Nemlinkbuilding.

Herefter har vi planlagt en indholdsstrategi, for 6 måneder siden har vi bedt vores tekstforfatter om at skabe indhold til hjemmesiden i et stille og roligt tempo. Da der var 5 artikler på hjemmesiden, begyndte vi Linkbuilding ved at lave 10 links om måneden fra Nemlinkbuilding’s netværk af hjemmesider. En lidt forsøgt opstart med Linkbuilding, og herefter et kontinuerligt tempo.

Alle links er fra Nenmlinkbuilding

Rankings er steget stille og roligt hen af vejen, men i dag hoppet siden så op på sidens første, 1. plads! Søgeordet er medium konkurrence og med 3300 månedlige søgeord.

Om forfatteren

Lennart skriver artikler inden for SEO og Linkbuilding her på siden.

5 kommentarer til “Opskriften på succes med Nemlinkbuilding”

  • De er bygget som en blanding. Flere af de links der er lavet linker, både til forsiden og til artiklerne. På den måde lader vi link juice flyde til både forside og til den enkelte artikel

   Svar
 1. Hej, er der en pointe i at der tilføjes nye backlinks i et stille og roligt tempo elle er det ok, at man bare tilføjer mange på én gang?

  Jeg er signet op hos jer og havde egentlig tænkt at tilføje så mange så muligt ASAP

  Svar
  • Hej Eksil

   Du skal endelig IKKE smide mange efter på en gang, selvom det kun være fristende fordi du kan spare penge i længden.
   Google ser et link som et kvalitetsstempel (groft sagt) og hvis du får mange på kort tid lægger de mærke til dig. Hvis du derefter ingen for anses det for unaturligt og du vil miste alt det du har opnået.

   Den bedste løsning er at udgive et link med forskellige dages mellemrum over en længere periode på 6-12 måneder. Ja faktisk blive ved med at få links til sin side hele tiden.

   Til det kan du bruge vores kampagne bygger, som også tager højde for “best practise” i forhold til Google.
   Det vil sige at den/vi hjælper dig med at få de rigtige anker tekster uden at overdrive det.

   Du er altid velkommen til at tage fat i supporten på mail kontakt@nemlinkbuilding.dk

   Svar

Skriv en kommentar