PBN Links – Virker det og hvad er det ?

Det korte svar på dette er ja, det gør det. PBN står for Private Blog, Network, og betyder egentlig, bare at et eller flere domæner er ejet af samme virksomhed, og bruges til at lave link building til dine sider.

Den store forskel på PBN Links, og hvad mange betegner som almindelige links, er, at i et PBN vil der ofte være fokus på at skabe udgående link til andre hjemmesider, og ikke i sig selv at skabe relevans for den enkelte læser. Rigtig, mange, der har PBN, netværk har en rigtig lav kvalitet af tekst indhold. Det gælder særligt de udenlandske, men også danske.

Nemlinkbuilding har en lidt andet strategi omkring dette. Vi lægger ikke skjul på, at det er PBN Linkbuilding, vi tilbyder, men til gengæld laver vi selv Linkbuilding til vores egne sites. Det vigtige er, at vi IKKE bruger egne sites til at gøre dette. Det vil sige, at vi rent faktisk køber links hver måned til vores sites, og på den måde vedligeholder vores PBN på en måde, som langt de fleste ikke gør.

Vi bruger dem selv til vores egne projekter – Bedre anerkendelse kan man vel ikke få!

15 udgivelser

DKK 999 Pr. Måned

15 udgivelser pr måned

Adgang til alle sites

 Mulighed for at bestille tekster nemt (25øre pr ord)

 Tilkøb af forsidelinks

Loyalitetsrabat
3. måneder: 10% ekstra
6. måneder: 20% ekstra
12. måneder: 30% ekstra

Populær

75 udgivelser

DKK 1699 PR. MÅNED

75 udgivelser pr måned

Adgang til alle sites

Mulighed for at bestille tekster nemt (25øre pr ord)

Kampagne bygger

Tilkøb af forsidelinks

Loyalitetsrabat
3. måneder: 10% ekstra
6. måneder: 20% ekstra
12. måneder: 30% ekstra

250 Udgivelser

DKK 2999 pr. måned

250 udgivelser pr måned

Adgang til alle sites

Mulighed for at bestille tekster nemt (25øre pr ord)

Kampagne bygger

Tilkøb af forsidelinks

Loyalitetsrabat
3. måneder: 10% ekstra
6. måneder: 20% ekstra
12. måneder: 30% ekstra

Hvorfor vedligeholde og Link Builder vi til vores eget netværk?

Det gør ganske enkelt, fordi vi gerne vil skabe den bedste værdi for dig som kunde samtidig med, at alle vores domæner ikke løber tør for “link juice”. Det er en meget tung opgave, at linkbuilde til 400+ sites og ikke mindst dyrt. Vi kan dog stadig holde prisen nede, da vi har indgået aftaler med nogle af de dygtigste tekstforfattere. Sammenholdt med vores automatik, kan vi sikre, at siderne løbende opdateres uden alt for meget “hands on” fra os.

Det gavner dig som kunde rigtig meget, da hver gang vi skaber links til egne sites, så flyder der en lille smule mere link juice over til dig.

Der vil altid være delte meninger om, hvorvidt PBN Links og den form for Linkbuilding er en god ide. Nogle mener, at det er for lav kvalitet i forhold til et link fra ekstrabladet.dk, finans.dk eller tv2.dk – Det har de ganske ret i, men forskellen er, også at et link fra et af disse sites, hvis overhovedet muligt, kan koste op til 10-15.000 kr. – for et link. For den pris kan du være kunde, et helt år og få 15 links om måneden.

Skal man KUN benytte PBN links?

Nej – man skal aldrig benytte kun en strategi til at lave Linkbuilding til sine sider. Hvad der virker i dag, kan måske ikke virke i morgen – Det er alene Google, der bestemmer.

PBN har, dog virker i mange år og vores PBN, sider er indekseret i Google. Dette ville ikke ske, hvis Google mente, det var lav kvalitet. Det bedste du kan gøre, er at skabe en linkprofil, hvor du varierer dine links. Du kan sagtens bruge PBN til en stor del af dine links, men blot. sørg for også at gøre dig fortjent til links, også kaldet “Earned Links”. Det er de bedste links, du kan få – Det er ofte redaktionelle links – altså links, hvor linket ikke er markeret. jfr., Googles retningslinjer.

Jeg vil gerne anbefale nemlinkbuilding.dk som jeg har brugt i 3 mdr. Min gennemsnitsplacering i google er steget fra 27 til 15. Min hjemmeside har ca 50 indlæg. og flere af dem er lagt direkte nr. 1 et af deres PBN, Snupper lige de der nye domæner som det næste. Tak

Jonas Møller Andersen

Om forfatteren

Lennart skriver artikler inden for SEO og Linkbuilding her på siden.